Celebrity

Ребел Вилсон е „толку горда“ на трансформацијата на своето тело откако изгуби повеќе од 27 килограми

Ребел Вилсон се чувствува подобро од кога и да е, откако изгуби повеќе од 27килограми за време на своето ,,фитнес патување” со помош на нејзиниот личен тренер, Јоно Кастано.
,,Ребел е многу горда на ваквата трансформација ”, ексклузивно открива извор во новиот број на Us Weekly.

40-годишната актерка , се посвети на „година на здравје“ уште на почетокот на 2020 година и ја достигна својата цел од 74 килограми до ноември. Според изворот, Кастано користел „многу тренинзи со висок интензитет“ (HIIT) за да и помогне на Вилсон да ја постигне ваква фигура, започнувајќи ја секоја тренинг сесија со „краток кардио “ и продолжувајќи со вежбање со тегови.

Напиши коментар