After Midnight

Решете ја дилемата: Дали се длабоки или само површни чувства ?

Тешко е да се направи разлика помеѓу тоа дали сте приврзани за нечие срце или едноставно сакате краткотрајна врска.

На самиот почеток на врската, кога многу работи сè уште изгледаат – нејасни, иако не е невообичаено работите да бидат доста недефинирани дури и со текот на годините. Ако веќе некое време се гледате со личност со која имате интимна врска, многу е можно да барате знаци кои можат да ви откријат колку всушност му значите . Со цел да ви помогнеме малку, ги посочуваме следниве разлики помеѓу љубовта и страста.

АКО СТЕ ИНТИМНИ СЕКОЈ ПАТ КОГА СЕ ГЛЕДАТА – тогаш тоа е само страст

Дали вашиот телефон е преполн со неговите пораки кои ви кажуваат колку многу ве сака и како едвај чека да ве види во својот кревет? Ако сите негови напори да ве види се сведени на кревет, не е тешко да заклучите дека вие сте всушност само некој што го повикува во ситуации кога му треба интимност .

АКО ПОМИНЕТЕ ВИКЕНД ЗАЕДНО БЕЗ ДА БИДЕТЕ ИНТИМНИ – тоа е љубов

Далеку од тоа дека отсуството на интимност значи дека љубовта е присутна. Но, ако сексот не е приоритет, но во приказната се вклучени и други работи, како што се правење заедничка вечера, филмски маратон, разговор што трае со часови, тоа покажува дека тој се грижи за средба со вас, и не ве сака во хоризонтална положба.

ДОКОЛКУ ПОСТОЈАНО СТАВА ПРИОРИТЕТ НА ИНТИМНОСТА- тоа е само страст

Мажите кои не се грижат за девојки со кои се интимни и мислат само на сопственото задоволство, има и такви кои се доволно паметни да знаат дека кога работите ќе се вжештат доволно, тоа автоматски значи поголемо задоволство за обете страни. Затоа, фактот дека тој сака да ви пружи задоволство не треба да се меша со љубовта.

АКО САКА ДА СЕ ГУШКА СО ВАС – тоа е љубов

Обрнете внимание на фактот дали тој сака да биде во ваши прегратки и колку е нежен кога ќе ве допре. Ако после интимниот чин, тој продолжи нежно да ве гали и бакнува, тоа значи дека сака да се чувствувате убаво, пријатно и заедно да уживате во секоја секунда додка сте заедно.

ВИ УПАТУВА КОМПЛИМЕНТИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ИЗГЛЕДОТ

Ако ви даде комплименти за тоа колку добро изгледате во долна облека и колку го сака вашето тело, тој не зборува за вас, и за тоа да ве сака вас, туку за вашето тело. Ваквите комплименти се поразителни и не треба да ги мешате со вистински комплименти изречени од маж кога е навистина заљубен.

ВИ ДАВА КОМПЛИМЕНТИ кои не се поврзани со вашето тело – тоа е љубов

Без разлика дали сте во спална соба или надвор, маж кој чувствува нешто за вас ќе ви каже дека ве сака, дека му се допаѓа вашата близина, дека е воодушевен од вашата насмевка, авантуристички дух итн. Тој исто така ќе нагласи дека ја сака вашата спонтаност, искреност, лојалност.

Напиши коментар