Astro&Horoscope

Рибите, Ракот и Бикот ќе ги следи љубовна среќа во текот на целата година

Општите детерминанти на хороскопските знаци најверојатно ќе изградат совршено партнерство. Некои од комбинациите што ги издвоивме имаат одлични претпоставки дека оваа година ќе се спојат во страста, а можеби дури и заедно ќе достигнат старост.

Риби и Бик

Воден и земјен знак претставуваат успешна комбинација. Практичниот Бик е совршено избалансиран со кроткоста и топлината на питомите Риби. Бикот носи стабилност во врската, додека Рибите вложуваат емоции и сензибилитет.

Бик и Рак

Овие два хороскопски знака имаат многу добри изгледи за хармонична врска оваа година. Тие добро се разбираат и ја зајакнуваат врската со текот на времето. Овој пар е моќен, а партнерите се надополнуваат едни со други во долга врска.

Стрелец и Лав

Авантурата и страствениот дух ги поврзуваат овие два лика, а начинот на кој градат врска ги прави убава двојка. Од една страна, тие го делат тој авантуристички дух, додека од друга страна, имаат заедничко чувство на одговорност. Нивната врска е исклучително силна и трајна.

Рак и Риби

Двете водени жигови работат многу добро заедно и имаат добро воспоставена врска со долгорочен потенцијал. Индивидуалните карактеристики на Рак со партнер во знакот Риби ја прават оваа двојка многу компатибилна. Другите честопати не ја разбираат нивната поврзаност, но се додека се согласат, немаат причина да коментираат.

Вага и Овен

Двата знака имаат изразена социјална природа и ова е важна причина за нивната поврзаност. Доколку се најде, оваа двојка ќе им донесе многу среќа на двајцата партнери. Нивната врска е многу, многу интензивна.

Водолија и Близнаци

Два воздушни знаци со неверојатна психолошка врска. Го добиваат и нудат она што е потребно за успех. Тие се во состојба да направат големи животни чекори затоа што функционираат подобро заедно отколку одделно.

Близнаци и Овен

Близнаците се едни од најенергичните хороскопски знаци. Во љубовна врска, тие мора да се чувствуваат стимулирани и да имаат интензивно чувство покрај своите партнери. Брзо се досадуваат од врска што не дава поттик за креативност и авантура. Оваа година, тие сакаат да патуваат и да откриваат нови места, па Овенот, подеднакво отворен за нови работи, ќе биде нивниот идеален партнер на овој живот и ќе доживее патување.

Девица и Јарец

Девиците многу внимателно ќе ги изберат своите партнери и нема да дозволат да ги занемаруваат своите високи стандарди за што било на Светот. Тие сакаат луѓе со многу самодоверба и чувство на одговорност до нив. Јарците би можеле да бидат идеален избор кога станува збор за здраво партнерство. Девиците понекогаш не играат површни љубовни игри, но им требаат партнери кои знаат што е посветеност.

Напиши коментар