Astro&Horoscope

Родените за време на полна Месечина ги следи посебна судбина – Дали сте и вие едни од нив?

Полната месечина честопати се поврзува со зголемено ниво на емоции, несоница и раздразливост. Луѓето родени за време на полна Месечина се повеќе изложени на емоционални промени од другите и потешко ги достигнуваат своите цели.

Во текот на оваа фаза, Сонцето е директно спроти Месечината, што доведува до конфликт на Сонцето и Месечината.

Да се ​​биде роден под влијание на полна Месечина значи дека може да поминувате низ постојана борба со она што го сакате и со она што треба да го направите. Вашето срце и ум се спротивставени. Може да имате чувство дека нешто ви недостасува.

Во најлошо сценарио, ќе имате многу желби истовремено, но нема да можете да исполните ништо. Значи, луѓето околу вас може да ве сметаат за површни или недоволно упорни.

Меѓутоа, во некои случаи ова може да се покаже добро за вас, бидејќи луѓето ве сметаат за спонтани, креативни, интересни или извонредни.

Во случаи кога е потребно да се постапува според договорот или според очекувањата, вашата недоследност секако може да стане проблем.

Ако се обидете да ја елиминирате вашата голема емоционалност, тоа може само да ве повреди. Може да станете досадни и неефикасни. Обично, ако сте родени за време на полна Месечина, вашиот живот е циклус на ритми од ниско до високо.

Ја чувствувате природата и чувствувате внатрешни промени во себе.

Напиши коментар