Astro&Horoscope

Само нив ловете ги: 5 ИДЕАЛНИ мажи во хороскоп

Сакате момче кое ќе ве држи како малку вода на дланка? Постојат пет совршени кандидати за вас.

Бик

Можеби не ве опсипуваат со скапи подароци, но со своето внимание ќе ве направат принцеза.

Рак

Тој ќе стори сé за неговата сакана .

Лав

Нивната избраничка ќе ја третираат како кралица.

Јарец

Иако делуваат ладно, кога ќе се заљубат ја прават среќна својата сакана.

Риба

Со нив, саканата жена ќе се чувствува посебно. Тие нема да штедат пари, ниту емоции.

Напиши коментар