Celebrity

Шајлин Вудли ја потврди свршувачката со Арон Роџерс: ‘Да, ние сме верени, гласините се вистина!’

29-годишната актерка се појави во Вечерното шоу со Џими Фалон во главната улога во понеделникот вечерта, каде се пошегува дека никогаш не помислила дека ќе порасне и ќе се омажи за некој што заработува од „фрлање топки “.

“Да, ние сме верени”, му рече Вудли на Фалон, 46. “Но, за нас, тоа не е нова вест, знаете, па е некако смешна. Секој во моментов се спротивставува на тоа и ние сме како,” Да, ние сме верени некое време “.

Sвездата на „Големите мали лаги“ и ,,Divergent”откри дека поради постојаната пандемија КОВИД-19, што ја ограничува можноста за присуство на спорт во живо, таа сè уште не го гледала својот вереник како игра.

Напиши коментар