After Midnight

Шест нешта кои мажите веднаш ги забележуваат кај жената која им се допаѓа

Верувале или не, мажите не ги „проверуваат“ само „адутите“ кога првпат ќе сретнат жена. Бидете сигурни дека ќе обрнат внимание на овие шест работи во првите пет минути по состанокот!

Начинот на зборување

Постојат три типа на глас: висок, длабок и „ќе се обидам да бидам симпатична и да зборувам со симпатичен „бебешки“глас. Понекогаш е слатко, а понекогаш е рецепт за главоболка.

Насмевка

Сите „паѓаат“ на пријатна насмевка, но момците навистина обрнуваат внимание на начинот на кој ќе им се насмевнете. Дали се смеевте љубезно или го гледате мистериозно низ собата? Дали целосно ја изгубивте контролата и се смеете „од уво до уво“ затоа што тој кажал нешто многу смешно? Вториот им е омилен.

Комбинација на облека

Или е „Зошто излезе така?“ или „Побогу, многу ми е мило што излезе така!“.

Смисла за хумор

Вашата смисла за хумор е како ваше дете. Секој е различен, но вие мислите дека другите треба да одгледаат на вас. Ако жената не реагира на шегите на мажот, веројатно никогаш нема да има поголема поврзаност.

Мирис

Ако носите посилен парфем, мажите ќе поминат поголем дел од првиот разговор погодувајќи за кој мирис станува збор. Ванила? Цимет? Сандаловина?

Шминка

Мажите ќе ви „судат“ врз основа на шминката. За некои мажи, ефектот „smoky eyes“ е неодолив, а за други е одбивен. Никој од нив нема да го цени времето што ви требаше да направите „мачкини очи“. Сè на сè, дискретната шминка е полн погодок.

Напиши коментар