Celebrity

Шпанските серии се повторно хит: Еве ги 6-те што мора да ги гледате ако не сте ги гледале веќе! Ви донесовме список на ултра популарни шпански серии – дали сте ги гледале?

Шпанските серии беа ултра популарни во 2000-тите кога беа прикажувани на малите екрани. Нивната популарност падна во меѓувреме, но сега повторно се голем хит затоа што им се достапни на сите преку разни филмски услуги! Може да се каже дека некои шпански серии ги победија оние на самиот врв на најпопуларните бидејќи некои од нив се на врвот на најгледани со недели.

Многумина сметаат дека серијата „La Casa De Papel “- (Money Heist) беше таа точка на пресврт на шпанските серии затоа што врз база на нејзиното сеценарио гледачите добија интерес да бараат други серии на шпански јазик. Во секој случај, без оглед од која серија направи glow up, шпанските серии стана голем хит затоа што тоа се работат со кул актерска екипа, но и со интересните сецарија во секоја од нив. Ние ви донесовме список со оние што се мега популарни („Money Heist“ е една од нив) и дефинитивно мора да ги погледнете!

1.Elite

2.Money Heist

3.Daughter From Another Mother

4.Who Killed Sara?

5.The Mess You Leave Behind

6.Unstoppable

Напиши коментар