Astro&Horoscope

ШТО ГЛЕДАТЕ ПРВО НА ОВАА СЛИКА – ДЕВОЈКА, ТРЕВА ИЛИ ОГЛЕДАЛО


Точен тест за личност што открива нешто повеќе за вас
Направете тест за личност и дознајте повеќе за себе. Што прво гледате на оваа слика?

Овој мал тест ќе ви каже многу за нивото на кое е вашата емоционална интелигенција. Правилата се едноставни – погледнете ја сликата и кажете ни што прво го привлече вашето внимание.

  1. Трева

Ако тревата прво ви „ фати око” , вие сте личност која се грижи за луѓето околу вас. Не очекувате ништо за возврат, но направете сè од срце. Но, има еден проблем. Предолго ја гледате тревата и не забележувате дека има далеку шума. Така е и во животот. Ви недостасува објективност.

За разлика од многу луѓе, не плашете се да побарате помош кога ви треба и без никакви проблеми да ја покажете својата ранлива страна.

  1. Девојче

Ако прво ја видовте девојката на сликата, тогаш сте тип на личност која ги става туѓите мисли и чувства над своите.

Вашата емоционална интелигенција е прилично добро развиена, како и вашата способност да сочувствувате со другите. Сепак, тоа може да ве чини живот. Ако не престанете да размислувате прво на другите, а потоа на себе, тоа ќе има лошо влијание врз сите аспекти од вашиот живот.

  1. Огледало

Ако прво го забележите огледалото, вие сте личност која има добра контрола над сопствените емоции и знае како објективно да ја согледа ситуацијата во која се наоѓа. Сепак, понекогаш сте премногу емпатични и доживувате некои работи што не треба лично.

Ако лицето околу вас е тажно, веројатно ќе се обидете да откриете што ја мачи и ќе се обидете да ги извлечете од неволја.

Напиши коментар