Free zone

Што велат часовниците за луѓето што ги носат?

Експертите препорачуваат да бидете внимателни при изборот на часовници, ако се грижите за впечатокот дека ќе оставите на околината преку него.

Секој детал е еден вид порака до другите за вашите афинитети, склоности, амбиции …, па дури и рачен часовник, што е особено точно за припадниците на посилниот пол.

Спортски
Овој модел е секогаш одлично решение за спортски типови, бидејќи совршено се вклопува во нивниот стил и им испраќа порака на другите дека имаат здрав дух и навики.

Класични
Оние кои се одлучуваат за класичните, ѝ покажуваат околината дека се суптилни во својата елеганција. Иако овие часовници често содржат детали изработени од скапоцени камења, тие не изгледаат невкусно.

Минималистички
Овие часовници се „резервирани“ за луѓе чие мото е „помалку е повеќе“, па затоа испраќаат порака за умереноста и едноставноста на нивниот сопственик.

Пилотски
Големи, претежно црни, часовници со светли броеви и стрелки, се избор на луѓе со стил, кои мислат дека се модерни и сакаат кога и другите тоа го мислат за нив. Зошто да не „испровоцирате“ преку овој модел на „додатоци? “.

Паметни
Денес сè е „паметно“, дури и часовникот. Повеќе не мора да носите телефон за да ја проверите вашата е-пошта, доколку го имате овој модерен гаџет, кој испраќа порака дека секогаш сте пред другите. Иако тој „футуризам“ може да се сфати во смисла на желба да се фалите со вашиот финансиски статус .

Напиши коментар