Astro&Horoscope

Скржави и бесчуствителни – Хороскопски знак кој важи за најсуров од сите знаци

Станува збор за Јарците.

Тие веруваат дека нивниот збор треба да биде последен и дека секоја нивна мисла треба да се слушне без дискусија. Кога се на врвот, тие се способни да станат тирани, а кога се во подредена положба, им се умилкуваат на оние коишто се над нив.

Она што се крие зад студената надворешност се несигурност, страв од себе, страв од другите, страв од неуспех, страв од емоции. Поточно, тие се плашат од сè.

Иако изгледа дека секогаш се контролираат себеси, кога гневот ќе завладее, тие знаат да бидат многу сурови и агресивни.

Имаат репутација на големи грешници и подготвени се да бидат во врска со некого, иако мислат дека таа личност не е за нив. Веднаш штом наидат на некого за кого сметаат дека е посоодветен за основање семејство или материјална корист, тие ќе исчезнат.

Напиши коментар