Free zone

Таа има една година и има неверојатно долги трепки: Приказна за девојчето кое го маѓепса светот

Децата оставаат впечаток на целиот свет со својата убавина и уникатност. Веројатно познавате многу такви.

Токму ова девојче е едно од нив, воодушевувајќи голем број луѓе со своите неверојатно долги и убави трепки.

Мајката Кејти Нортон објавува кадри од нејзината едногодишна ќерка Медлин, чии трепки изгледаат неверојатно. Многумина сметаа дека се вештачки или дека станува збор за шминка, но мама Кејти го докажа спротивното.

Нежно ги избриша очите на својата ќерка внимателно и покажа дека навистина се вистинските трепки.

„Ќерка ми е премногу мала за да се шминка, да користи вештачки трепки или моливи за очи. Ова се нејзините вистински трепки “, напишала мама Кејти.

@madelynsmomma

Omg her face 🥺 #goodmorning #lashes #fyp

♬ this is how you fall in love – Jeremy Zucker & Chelsea Cutler

Напиши коментар