Free zone

Тест на личност открива што ви е најважно во животот

Замислете дека треба да направите неколку работи одеднаш:

  1. Земете бебе кое плаче.
  2. Отстраните алиштата што се сушат надвор, зашто почнува да врне.
  3. Да ја исклучете ја плочата за готвење, бидејќи водата од во садот врие.
  4. Отворете ја вратата, некој тропа.
  5. Одговорете на телефон што ѕвони.

По кој редослед ќе ги направите овие работи?

Решенија:

  1. Ако првото нешто што ќе направите е да го утешите бебето што плаче, тогаш најважното нешто во вашиот живот е семејството. Вие припаѓате на таа група на луѓе кои секогаш ќе ги ставаат своите најблиски на прво место.
  2. Ако брзате прво да ги соберете алиштата, тогаш приоритети ви се љубовта и интимните врски. Тоа е нешто што ве прави целосни и исполнети – и без тоа ништо друго нема смисла.
  3. Ако прво ја исклучите плочата за готвење, тогаш парите се најважната работа во вашиот живот. Материјалната безбедност е императив за вас.
  4. Ако ја отворите вратата пред сè, тогаш вашите пријатели и семејството се на прво место.
  5. Ако прво одговорите на телефон, а потоа на сè друго, тогаш приоритети ви се кариерата и работата.

Напиши коментар