Free zone

The Weekends’s плеј листа

The Weekend e една од најголемите ѕвезди на нашата генерација и со право може да се каже дека е на вистинскиот пат кон статусот на легенда.

Пеачот настапи на Super Bowl LV за полувремето на Шоуто на Пепси, сцена која речиси секој изведувач го катапултира во сериозно ниво на супер ѕвезда.

За вас подготвивме листа од неговите најслушани песни. Уживајте!

Напиши коментар