Astro&Horoscope

Тој не ја лаже и изневерува партнерката. Совршениот сопруг е роден во овој знак

Ако сте спремни да сакате личност родена во овој знак – вистински, лудо, длабоко, потребна ви е ранливост за да можете да откриете што значи да се биде сакан со целото свое срце.

Тој смета дека љубовта е најмоќната сила во универзумот и тој е најдобриот, највештиот управител на таа волшебна сила. Неговиот најголем подарок е неговото срце – тој сака дури и кога сите други би се откажале, бидејќи тој исто така гледа мал сончев зрак што му кажува дека зад темнината има светлина.

Во неговата желба да негува и да даде сè што е потребно за да го подобри светот во кој живее, тој ќе се исцрпи со тоа што ќе ги поправи работите и ќе ги остави подобро отколку што ги најде.

Тоа е човек роден во знак на РАК!

Раковите постојано се критикуваат за нивното променливо и често мрачно расположение, но важно е да се знае дека Ракот чувствува сè. Комуникацијата е клучна ако сакате да избегнете недоразбирање што може да доведе до романтична нерамнотежа.

Сладок збор или внимателен гест ќе го однесе во орбитата кон sвездите, а несовесниот коментар или непотребното незнаење ќе го фрли во вител на мрачни сомнежи и преиспитувања како што се: „Што направив за да го заслужам ова?“.

Тој чувствува сè и често копнее по времето што ќе го помине во осаменост, со своите мисли.

Од време на време, може да ве збуни неговата способност да биде подеднакво срамежлива и истовремено храбра.

Потребна е неверојатна работа за вистински Рак да се ослободи од закоравената лушпа што ги штити неговите сурови емоции. Многу ракови ги држат своите партнери на растојание, додека сеуште пливаат во неистражени води и не се убедени дека тој е „безбеден“, затоа што не знае да сака со полу срце.

Иако сака да биде спонтан, Ракот мрази краткорочни авантури, затоа што се чува себеси како подарок за посебна личност.

Ракот е често креативен и секогаш експресивен. Внимателноста го карактеризира неговиот стил во односите, штом еднаш ќе ве земе во срцето, вие сте секогаш во неговиот ум.

Тој ќе ви даде сè што има, а за возврат е потребно многу малку за да бидете среќни. Доволно е да се чувствува почитуван и безбеден меѓу луѓето што ги сака.

Неговиот партнер треба да биде чувствителен. Иако можеби не сте неговиот прв партнер,  сметајте се зе среќни ако бидете последниот, а на тој пат е важно да знаете дека многумина го повредиле. Тој не бара од вас да ги залечите неговите рани, само треба да знаете дека е многу важно за него да знае дека може да ви верува, затоа што ќе ви го даде целото свое јас.

Неговото минато е проткаено со недостојни љубовници, само затоа што тој сè уште не научил колку е неверојатна личност.

Она што тој го бара е стабилност, иако живее и за авантури.

Тој сака да игра, истражува и да пребира по непознатото со некого кога е убеден дека тоа ќе биде неговата заштитна мрежа ако доживее несреќа. За неговата идна среќа во љубовта, тој сака личност на која ѝ е пријатно во својата кожа, личност со која може да расте.

Ракот ќе ви даде сè што може да посакате во врска, тој секогаш верува дека бајките се вистински и дека две лица можат да живеат среќно засекогаш.

Неговата љубов е чиста, реална и 100 проценти оригинална. За жал, многу луѓе не доживеале љубов како неговата, затоа повеќето не знаат што да прават со тоа, ако ја отфрлат или уште полошо – ја сметаат за здраво за готово.

Храбрата душа која е подготвена да си дозволи да биде сакана од големото срце на Ракот може да види чудо невидливо за другите. И тогаш нека уживаат двајцата во еуфоричниот сјај што зрачи од оние кои ја разбираат вредноста да ја напишат својата бајка.

Напиши коментар