After Midnight

Три личности кои ги имаме во животот – Секоја од нив игра своја значајна улога за нас

Вашата сродна душа
Вашата сродна душа е душата со која кликнавте на сите нивоа. Буквално е невозможно да се чувствувате непријатно со таа душа. Понекогаш можете да се расправате, но секогаш решавате сè и на крајот, тоа само ја зајакнува вашата врска.

Може да се одделите од таа личност 3 години, но кога повторно ќе се сретнете – како ништо да не се сменило, бидејќи одекнувате на сите можни нивоа. Кога ќе се сретнете, може да имате чудно чувство на блискост, како да сте одбрале да ја вклучите таа душа во вашиот живот дури и пред раѓањето.

Ова необично чувство на блискост честопати доаѓа од фактот дека споделувате минати животи со таа личност и сте решиле да дојдете тука за да работиме заедно на заедничка мисија.

Вашето огледало
Вашето огледало е личноста која ви ги кажува работите онакви какви што се. Таа е искрена со вас, не и е грижа дали ќе ве повреди. Но, не грижата за вашите чувства и дозволува да изврши влијание што ќе ви донесе трансформација.

Тука не зборуваме за грубост. Зборувам за пријател кој ќе ти каже кога не си на вистинскиот пат или кога не се однесуваш како што треба. Често се случува да ја имате истата улога во животот на таа личност и од таа причина да дејствувате како огледало еден на друг и да ги рефлектирате областите на кои треба да се работи.

Може да се расправате почесто отколку што е потребно, но под тие аргументи лежи вистинска грижа што не може да се разниша. Понекогаш на сите ни треба некој да не разбуди кога ќе престанеме да бидеме одговорни.

Вашиот заштитник
Вашиот заштитник е вашиот ментор, наставник и водич. Тој ви дава инспирација, охрабрување и повратни информации за вашиот живот. Тој ве води и ви помага во тешки ситуации. За некои луѓе, нивниот заштитник може да биде во форма на член од семејството, а за други, може да се појави како учител или тренер.

За други пак, може да се појави во форма на некој кој веќе не е жив, како што се Исус, Кришна, Буда… Важно е да имате некого на кого ќе му се обратите кога ви е тешко, некој што е секогаш во состојба да ве охрабри и да ви понуди насоки за вашето патување.

Напиши коментар