Astro&Horoscope

Трите најдволични хороскопски знаци

Близнаци

Камелеони – тие лесно се прилагодуваат на секоја ситуација. Не оставаат ништо на случајноста. Љубопитноста ги води низ животот. Затоа, немојте да се изненадите ако вашиот најдобар пријател роден во знакот на Близнаци одеднаш почне да ве избегнува. Припадниците на овој знак постојано се менуваат – и понекогаш тоа е надвор од нивна контрола.

Вага

Припадниците на овој знак не сакаат конфликти, а имаат и интересна способност – многу брзо и лесно читаат други луѓе. Со цел да се заштитат, луѓето родени во знакот на Вага се во можност брзо да го променат лицето и да се претворат во слатки и драги – остри и одмаздољубиви. Токму тука лежи нивната лицемерие.

Скорпија

Овој воден знак е многу мистериозен. Тој доживува трауми уште на млада возраст. Потребата на Скорпијата целосно да се поврзе со други луѓе понекогаш се граничи со опсесија. Припадниците на овој знак сакаат сè или ништо, па затоа многу лесно ќе ве хипнотизираат и ќе ви го покажат своето друго лице за да го добијат она што го намериле.

Напиши коментар