After Midnight

Веќе некое време се допишувате, но ништо не се случува – Можеби му испраќате погрешни сигнали!

Веќе некое време негувате симпатии кон една личност. Ви се чини дека и тој не е рамнодушен, а сепак, ништо не се случува. Кога го анализирате досегашниот однос, сè уште не ви е јасно што се случува, но можеби му испраќате погрешни сигнали, од кои не му е доволно јасно колку ви значи.

Ако ова е проблемот, обидете се да ја промените вибрацијата. Малите сигнали навистина се показател за љубов, затоа бидете сигурни дека тој ќе ги забележи пред да се појави некој што ќе го извести, многу подиректно од вас.

Сè уште е во friend zone

Го внесовте во оваа зона, со цел подобро да го запознаете и да видите дали тој ги има квалитетите што ги сакате кај вашиот потенцијален емотивен партнер. Сепак, тоа целосно го обесхрабри. Дури и суптилен флерт му се чини како пријателски разговор. Бидете претпазливи, бидејќи штом еднаш влезете во зоната за пријатели, ќе ви треба многу напор и време да излезете од неа.

Му кажувате за другите момци

Ако сакате да го направите малку љубоморен, вие сте на погрешен пат. Тој веројатно ќе ја сфати приказната за другите додворувачи како веќе да имате некој што го окупира вашето внимание, додека тој е само ваш пријател. Наместо да зборувате за другите, започнете разговор за него и покажете му дека сте заинтересирани.

Со другите се однесувате слично како и со него

Ако сте блиски и приврзани со сите, тој нема да се чувствува посебно покрај вас. Значи, ако сакате да го натерате да се чувствува посебно, дајте му посебен третман.

Никогаш не му се јавувате први

Апсолутно погрешно! Жената навистина треба да се држи до себе и да не биде секогаш достапна на некој што не го заслужува тоа, но на некој кој и се допаѓа, треба да му подари дел од своето внимание. Затоа, понекогаш можете и прва да испратите порака.

Напиши коментар