Astro&Horoscope

Велат дека овој хороскопски знак е најнапорен и најдосаден – За него забавата започнува…па, речиси никогаш!

Злопамтила се и многу големи ситничари, па имаат тенденција да создаваат проблем ако сè не е онаа како што замислувале.

Во случај да се обидете да „олесните“ сериозна ситуација со некоја шега, Девиците нема да гледаат на тоа многу благонаклонето. Тие сакаат ред, работа и дисциплина, затоа немојте да се изненадите ако ве вознемируваат додека сте на забава со приказна за деловен проект.

Тие секогаш се сеќаваат на она што им било ветено, затоа немојте да се изненадите ако ја сретнете Девицата, на која и ветивте нешто пред една или повеќе години, а таа без двоумење ве потсетува дури и во сред најопуштен разговор.

За Девиците, забавата може да започне само кога сè друго ќе се направи без маани и грешки, а тоа е… Па, скоро никогаш.

Напиши коментар