Free zone

Време е за размрдување: 20 вежби кои ќе ви помогнат да се вратите во топ форма!

Дури и здодевниот дождлив ден можете да го искористите на вистинскиот начин, а конечно по многу одложувања, да започнете со вежбање.

Да, знаеме, тешко е да се натерате да вежбате, но ‘рбетот сигурно ќе ви биде благодарен за тоа.

Како мала помош, ви претставуваме сет од 20 вежби, затоа полека започнете.

Најтешко е на почетокот, но по една недела сè ќе биде многу полесно.

Напиши коментар