Astro&Horoscope

За овие три хороскопски знаци лагите се составен дел од нивното секојдневие – Ќе ве излажат без да трепнат!

Некои лажат повеќе, некои помалку, а астролозите тврдат дека тоа зависи и од хороскопскиот знак.

Овие три знака се истакнуваат како најголеми хороскопски лажговци.

Близнаци

Вистината едноставно не е нивен најдобар пријател. Тие често ветуваат работи што никогаш нема да се случат, затоа што не размислуваат за последиците од нивните ветувања. Нешто што во одреден момент им се чини добра идеја, брзо станува ветување иако тие се свесни дека никогаш нема да се оствари.

Тие зависат од популарноста и сакаат да им се допаднат на сите, дури и ако треба да користат лаги за тоа.

Скорпија

Луѓето родени во овој знак се доктори на лагите, а тие се толку добри во тоа што и самите забораваат што е вистина, а што лага.

Вага

Вагите се шармантни и тие се одлични манипулатори, поради што лажат многу често и многу добро. Лажат за да излезат подобри отколку што се, да се извлечат од неволја или само да биде по нивно. Во суштина, тие лажат цело време.

Откако ќе ја стекнат вашата доверба, Вагите можат да ја изманипулираат ситуацијата сè додека не ја донесат водата до својата воденица.

Напиши коментар