Free zone

Забавни, брзи и едноставни: Четири фризури од деведесетите кои повторно се во мода!

Трендовите кои беа популарни во 90-тите години на минатиот век се вратија на модната сцена.

Забележавме дека нашите омилени познати личности имаат фризури карактеристични за овој период.

Ситни плетенки во косата, разделени нa средина, максимален волумен и реп на малку поинаков начин отколку што сте навикнале, го карактеризираат овој период.

Предлагаме 4 фризури инспирирани од трендот на 90-тите, кои всушност се многу едноставни и соодветни за секоја пригода.

Погледнете го видеото со упатства за правење фризури:

Напиши коментар