After Midnight

Заводнички поглед: Треба да ја погледнете симпатијата во очи на специфичен начин – тој ќе се за заљуби во вас!

Дали ова навистина може да функционира? Оваа девојка тврди дека може.

Не е навистина сеедно како гледате некого во очи. Во вистинската ситуација и со вистинската личност, постои начин на кој треба да ги погледнете и тоа ќе ги собори од нозе. Сигурно не сте погледнале никого вака, бидејќи има неколку чекори. Звучи чудно, но кога ќе видите за што се работи, ќе има смисла за вас.

Кога велиме дека гледањето во очи има неколку чекори, на почетокот звучи како да зјапате во дечко како луда, но не, навистина, само треба да погледнете во неколку различни насоки за секунда. Трикот што го привлекува вниманието и треба да ви помогне да освоите симпатија, го сподели една девојка која тврди дека ова навистина функционира. Но, некои околности сепак треба да се совпаднат. Тоа е всушност психолошки трик. Првото и најважното нешто е дека треба да го подготвите теренот, бидејќи нема да функционира ако ја погледнете симпатијата од другиот крај на ходникот или некаква далечина. Треба да започнете разговор со него (или тој со вас, не е важно), но приватно, без никој друг. Кога ќе ги решите тие две работи, тогаш е време за главниот дел – погледот.

@sophieroselloyd

Hope this helps! Let me know in the comments if you want me to do any more tips💓

♬ Emotional (Instrumental) – BLVKSHP

Ако сте во поголема група луѓе, тогаш ова нема да функционира бидејќи неговото внимание ќе биде насекаде, а не исклучиво на вас. Она што треба да направите е да барате секунда во левото око, потоа во устата, а потоа во десното око. Сето ова треба да биде кратко, не сакате да зјапате. Исто така е важно кога планирате да го погледнете вака, тој е тој што зборува, а не вие, бидејќи ако зборувате, тој ќе биде сконцентриран на вашата уста, но кога зборува, тогаш неговиот фокус ќе биде на вашиот поглед, и тоа е она што го сакате.


Дали ова навистина може да функционира? Психолозите тврдат дека може! Гледајќи некого во очи му давате до знаење дека ви е интересно и дека ви се допаѓа, а тоа ќе ви ја подигне самодовербата и повеќе ќе ви се допаѓа. Сепак, сите сакаме да знаеме дека некому сме интересни. Особено ако станува збор за личност со која мислите дека имате хемија и дека можеби ќе ви се допадне. Ова може да функционира во такви случаи. Или барем да ви помогне да го освоите.

Напиши коментар