Категорија

Astro&Horoscope

Категорија

Дали некогаш сте слушнале некој да рече дека „со овој знак тој никогаш не би можел да биде во љубовна врска?“. Во истражувањето „Еден базен“ на две илјади испитаници, 42 проценти рекле дека понекогаш го следат хороскопот при изборот на партнер, а скоро половина (48 проценти) често го читаат хороскопот…