Категорија

Astro&Horoscope

Категорија

Изберете совршено растение за вас според вашиот знак. ОВЕН: ФИКУСХрабри, динамични и конкурентни – ова се само некои од карактеристиките што ја опишуваат личноста родена во знакот на Овен. Ficus ползавец (Ficus pumila), кој ќе изгледа убаво во секој дом, е растение кое храбро ќе се искачи на вашиот ѕид,…

Американскиот пластичен хирург Метју Шулман, кој испитал повеќе од 50.000 задник, тврди дека типот на задникот се одредува според…