Категорија

Astro&Horoscope

Категорија

Ќе ве држи како вода на дланка. Ќе ви удоволува колку што може. Ќе ви биде верен и посветен само вам. Очекувајте кралски третман од него. Овој знак сака да го разгалува својот партнер и ќе му даде сè што сака. Тој зависи од бакнежи и топли зборови што ќе…