Категорија

Free zone

Категорија

Најважно е да направите пилинг на усните и да изберете кармин со долготрајна формула. Бидејќи носењето заштитни маски е задолжително во јавниот превоз и во затворените простории, дојде до промена во рутината за убавина, па затоа се повеќе се става акцент на шминката на очите, силните сенки и хајлајлерите за…