Категорија

Дестинации

Категорија

Од светло-црвена до светло-кафеава, од сина до бледо зелена, разнобојните карпи што ги има езерото Мекдоналд предизвикуваат задоволство и кај посетителите на езерото и кај оние што го гледаат на фотографии. View this post on Instagram A post shared by World Landforms (@geomorphological_landscapes) Шарените камења на езерото Мекдоналд се особено…