← НАЗАД НА БОЗА
Утринско будење во вилата на “НИА”

Утринско будење во вилата на “НИА”

Ново утро за нашите станари. Погледнете како тие се будеа денеска. Додека некои го вежбаа својот глас, други го пиеја своето прво утринско кафе или доза...

Инсајдер | Нема коментари

Ова се фотките кои учесниците сами ги направија додека се подготвуваа за имитациите

Ова се фотките кои учесниците сами ги направија додека се подготвуваа за имитациите

Еве нешто ново, а поврзано со станарите во вилата на НИА. Од сега ќе имаме прилика да ги гледаме фотките преку кои ќе доловиме дел од атмосферата во...

Инсајдер | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk