← НАЗАД НА БОЗА
Роденденска желба НИА

Роденденска желба НИА

Погледнете како натпреварувачите, заедно со Роберт Билбилов, му посакаа среќен роденден на...

На иста адреса | Нема коментари

Алмир за роденден доби гитара од Роберт Билбилов! 

Алмир за роденден доби гитара од Роберт Билбилов! 

После петицијата за негово враќање, Роберт Билбилов конечно ги посети натпреварувачите "На иста адреса". Погледнете што се случуваше во...

На иста адреса | Нема коментари

Кој со кого и за кого НИА

Кој со кого и за кого НИА

Натпреварувачите констатираа дека после излегувањето од вилата "На иста адреса" најмногу ќе им недостигаат муабетите во тоалет. Погледнете што тие имаа...

На иста адреса | Нема коментари

Погледнете го изборот на песни на преостанатите 6 натпреварувачи “На иста адреса” за деветата гала

Погледнете го изборот на песни на преостанатите 6 натпреварувачи “На иста адреса” за деветата гала

Погледнете го изборот на песни на преостанатите 6 натпреварувачи "На иста адреса" за деветата...

На иста адреса | Нема коментари

На иста адреса: Избор на песни за 9 та гала

На иста адреса: Избор на песни за 9 та гала

Преостанатите шест натпреварувачи заедно со Андријана Јаневска ги избираат песните за деветaта...

На иста адреса | Нема коментари

Поддршка за натпреварувачите “На иста адреса”

Поддршка за натпреварувачите “На иста адреса”

На осмата гала, натпреварувачи се претставија со по две песни. Погледнете го нивниот избор, направете го вашиот и заедно да ја избереме новата ѕвезда на...

На иста адреса | Нема коментари

Реакции НИА

Реакции НИА

Натпреварувачите помалку разочарани од коментарите на жирито, после осмата гала, покренаа петиција за враќање на Роберт Билбилов во жири. Еве како тие...

На иста адреса | Нема коментари

Осма гала НИА

Осма гала НИА

Погледнете ја осмата гала "На иста адреса", настапите на преостанатите 7 натпреварувачи и коментарите на 5 членото...

На иста адреса | Нема коментари

Роберт врати се! НИА

Роберт врати се! НИА

Натпреварувачите во вилата "На иста адреса", после осмата гала и третото отсуство на композиторот Роберт Билбилов, одлучија да покренат петиција за...

На иста адреса | Нема коментари

Вредни деца “На иста адреса

Вредни деца “На иста адреса

После осмата гала, натпреварувачите се вратија во вилата "На иста адреса", со уште поголема мотивација. Распеано и сложно одлучија критиките од жирито да...

На иста адреса | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk