← НАЗАД НА БОЗА
Деветта гала “На иста адреса” 

Деветта гала “На иста адреса” 

Погледнете ги настапите на 6 те финалисти, слушнете ги коментарите на жирито и одберете го вашиот...

На иста адреса | Нема коментари

6 те финалисти ја преживеаа 9 та гала НИА

6 те финалисти ја преживеаа 9 та гала НИА

Вчера вечер имавме можност да ги видиме изведбите на 6 те финалисти нa 9 та гала  “На иста адреса”. Натпреварувачите се претставија пред 5 членото жири,...

На иста адреса | Нема коментари

НИА: Актерска игра за 9 та гала

НИА: Актерска игра за 9 та гала

Весна Бејби Петрушевска со својата актерска игра во вилата НИА. Погледнте како течеа подготовките за сценската игра непосредно пред деветата гала...

На иста адреса | Нема коментари

Роберт со совети “На иста адреса”

Роберт со совети “На иста адреса”

Роберт Билбилов низ примери се обидува на натпреварувачите да им го пренесе своето 15 годишно искуство на македонската музичка...

На иста адреса | Нема коментари

Китење новогодишна елка “На иста адреса”

Китење новогодишна елка “На иста адреса”

Предновогодишна еуфорија ја зафати и вилата "На иста адреса". Погледнете што натпреварувачите имаат да кажат на таа...

На иста адреса | Нема коментари

СПЕКТАКУЛАРНА 9 та гала на шесте финалисти “НА ИСТА АДРЕСА”, недела во 23:30 на АЛФА ТВ!

СПЕКТАКУЛАРНА 9 та гала на шесте финалисти “НА ИСТА АДРЕСА”, недела во 23:30 на АЛФА ТВ!

Љубовта кон музиката и почитта кон натпреварувачите, го вратија Роберт Билбилов назад во жири “На иста адреса”. Тој во недела заедно со Лидија...

На иста адреса | Нема коментари

Роберт Билбилов “На иста адреса”

Роберт Билбилов “На иста адреса”

Успешна петиција, Роберт Билбилов ја исполни желбата на натпреварувачите и се врати "На иста адреса". Погледнете што се случуваше во вилата...

На иста адреса | Нема коментари

Игри без граници НИА

Игри без граници НИА

После Новогодишното китење на елката, натпреварувачите продолжија со предпразнично расположение. Погледнете што се случуваше во вилата...

На иста адреса | Нема коментари

Пред празнична идила “На иста адреса”

Пред празнична идила “На иста адреса”

Макао на една, не лути се човече на друга страна од вилата. Погледнете ја оваа пред празнична идила “На иста...

На иста адреса | Нема коментари

НИА: Предновогодишна еуфорија

НИА: Предновогодишна еуфорија

Предновогодишната еуфорија пристигна и во вилата “На иста адреса”, погледнете што се...

На иста адреса | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk