← НАЗАД НА БОЗА

НИА: Актерска игра за 9 та гала

НИА: Актерска игра за 9 та гала
553 Читања

Весна Бејби Петрушевска со својата актерска игра во вилата НИА. Погледнте како течеа подготовките за сценската игра непосредно пред деветата гала .

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk