Категорија

Новости

Категорија

По романтичниот одмор кој заедно го поминаа, Марко Јариќ и Адријана Лима накратко се разделиле. Српскиот спортист пристигнал во Белград, додека Лима останала во Америка со нивните ќерки Сиена и Валентина. Обновената љубов на Марко и Адријана стана топ тема во медиумите, но сепак двојката се уште официјално не се…