← НАЗАД НА БОЗА
Сакаме четврток, затоа што после него доаѓа петок!

Сакаме четврток, затоа што после него доаѓа петок!

...

Стил на денот | Нема коментари

Здраво, понеделник, можеш ли да ни го вратиш сонцето?!

Здраво, понеделник, можеш ли да ни го вратиш сонцето?!

...

Стил на денот | Нема коментари

„Облеката е нешто што се носи, но модата е начин за комуникација“ – Dries van Noten

„Облеката е нешто што се носи, но модата е начин за комуникација“ – Dries van Noten

...

Стил на денот | Нема коментари

„Најдобрата боја на светот е онаа што ти одговара“ – Коко Шанел

„Најдобрата боја на светот е онаа што ти одговара“ – Коко Шанел

...

Стил на денот | Нема коментари

Како по правило: Колку поблиску до летото, толку повеќе ни се носат фустани!

Како по правило: Колку поблиску до летото, толку повеќе ни се носат фустани!

...

Стил на денот | Нема коментари

Велат дека „средата е мал петок“. Така нека биде!

Велат дека „средата е мал петок“. Така нека биде!

...

Стил на денот | Нема коментари

Подготвени сме за фустани, лето, море, коктели и зајдисонца некаде далеку, кои ќе ги дочекаме под палмите со насмевка…

Подготвени сме за фустани, лето, море, коктели и зајдисонца некаде далеку, кои ќе ги дочекаме под палмите со насмевка…

...

Стил на денот | Нема коментари

Воопшто не мора да ги мразиме понеделниците, особено кога ќе ги надополниме со повеќе бои!

Воопшто не мора да ги мразиме понеделниците, особено кога ќе ги надополниме со повеќе бои!

...

Стил на денот | Нема коментари

Ги сакаме саботите, бидејќи ни даваат слобода да го носиме она што го сакаме. Па дури и сонцето!

Ги сакаме саботите, бидејќи ни даваат слобода да го носиме она што го сакаме. Па дури и сонцето!

...

Стил на денот | Нема коментари

Петок е ден за луди аксесоари и луд outfit!

Петок е ден за луди аксесоари и луд outfit!

...

Стил на денот | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk