Категорија

Стил на денот

Категорија

Додека она што ја прави жената моќна е високо субјективна работа, засега ќе речеме дека моќните и силни жени се чувствуваат одлично во сопствената кожа. Тоа се жени кои свесно избираат што сакаат наместо да дозволуваат нивните животи да бидат раководени од општествените стереотипи или нивните потсвесни стравови. Тие се…