← НАЗАД НА БОЗА

Калкулатор на калории

Пресметај ги калориите на поединечни производи или на целиот оброк. Планирајте ги оброците на основа на калории.

УПАТСТВА:

Изберете храна од некој од дадените мениa и запишете го бројот на порции за секоја изберена храна. Откако ќе ја изберете сета сакана храна и ги запишете броевите на порции, израчунајте го бројот на калории.

Hint: ако малку си поиграте ќе приметите дека можете да го израчунате и целокупното калориско внесување за вашиот поединечен ден.

Име на продуктот

Калории по порција

Внеси број на порции

Вкупно

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk