← НАЗАД НА БОЗА

Вицови

кртица

кртица

Во шума осудиле кртица на смрт и ја прашале:
– Кажи ја твојата последната желба?
– Да ме закопате жива

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk