Керозин

1973 Cord Sportsman

1937 Cord Sportsman со целосно вграден електронски систем и „кастом“ наравен во Флорида употребувајќи Алуминиумска кутија со зрак шасија и четири тркала со спирални независни суспензии, произведени од Трансварп 2 електроник. Мотор составен од Netgain  моторс кој е способен за вртежи од 5000 rpm, комбинација од Крајслер 300 последната верзија. Користен е и арт литиум со „ион“ батерии и Evenetics DC Motor контролер за непречни перформанси.

Ова е инспирирачки автомобил, прекрасна комбинација од Lamborghini Оrange Pearl боја и богат крем од Ostrich кожен ентериер. Неверојатни вртежни моменти и акцелерација, комбинирана со тишина. Поседува паметен полнач во багажниот со капацитет за 220V и 110V. 1939 Lincoln Zephyr инспирирачка таблица, Duval стилизиран бронзен и хромиран ветробран, прилагодени Briz браници, електрична хидраулична хауба и багаж итн.

Оваа лепотица можете да си ја паркирате во својата гаража ако сте спремни на човекот кој го составил ова ремек дело да му искеширате 130,000 долари! Па јас не би му ја мислел!

Напиши коментар