Категорија

Керозин

Категорија

Дали знаевте дека возилото било изградено од нефункционален концепт на Форд Линколн Футура во 1955 година, кој чинел 250.000 американски долари? Креаторот Џорџ Барис го купил концептниот автомобил за 1 американски долар и имал три седмици и 15.000 американски долари за да го претвори во „Бетмобил“, во кој биле додадени…

Новиот Audi e-tron GT кој што би требал да излезе 2021 година е смел електричен автомобил со длабоки врски…

Ви го претставуваме новиот модел на Tesla 3! Со почетна цена од околу 35,000 УСД, таа е релативно евтина…