Категорија

Керозин

Категорија

2015 година Втората генерација на автомобили BMW серија 1, во 2015 година претрпе рафинирање, што се рефлектираше преку визуелни и  механички подобрувања. 2011 – 2015 година 2011 година BMW ја воведува втората генерација на автомобилите BMW серија 1. Изгледот покажа дека моделот стана позрел и повозрасен. The new BMW 1…