← НАЗАД НА БОЗА

Yamaha Tricity е идеален мотор на три тркала

Yamaha Tricity е идеален мотор на три тркала
2794 Читања

Со нова шасија и три тркала, Yamaha Tricity,  e тенок и лесен мотор, што ја зголемува можноста за пријатно возење и удобност.

Освен очекуваното добро влегување во кривините и полесното кочење, новата верзија на Yamaha има и поголем простор под седиштето со модерен дизајн.

Не сме сигурни дека возењето е многу слично како на мотор со две тркала,  но со подолг контакт дозволува независна суспензија.

Овој мотор може да се пофали со нов систем Unified Braking, со два 220mm ротори напред и 230mm позади кои ја дозволуваат силата на кочењето.

 

yamaha-tricity-galerija-fotografija (19)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (1)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (3)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (4)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (5)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (9)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (10)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (11)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (12)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (13)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (14)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (15)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (16)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (17)_resize yamaha-tricity-galerija-fotografija (18)_resize

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk