Керозин

Стигнаа два нови модела Астон Мартин

Астон Мартин ги објави првите фотографии и податоци за два нови модела, со кои производителот ќе го обележи својот роденден..

Како што и надоликува својот роденден Астон Мартин ќе го прослависо италјанската дизајнерска куќа и каросериска работилница Загато со кои дели богата историја и наследство..

Се работи за моделите BS Coupe Zagato Contennial и DB9 Spyder Zagato Centennial, модели кои се осмислени и изработени спрема нарачка, а под чива каросерија се стандардните компоненти на Астон Мартин.

 

luksuz automobili aston martin zagato (1) luksuz automobili aston martin zagato (2) luksuz automobili aston martin zagato (3) luksuz automobili aston martin zagato (4) luksuz automobili aston martin zagato (5) luksuz automobili aston martin zagato (6) luksuz automobili aston martin zagato (7)  luksuz automobili aston martin zagato 9

 

Напиши коментар