Керозин

Масерати ГТ во злато и кристали

Ова да не го сторија, никој немаше да го примети овој автомобил на улиците… Веројатно е голема фрустрација за луѓето со големо его и многу длабок џеб, кога ќе сватат дека автомобилот од 100.000 евра нема да привлече внимание во место како што е Дубаи. Од таа причина, сопственикот на овој Масерати Гран Туризмо автомобил одлучил да го прекрие со злато и да стави Сваровски кристали пеку тоа.

Цената на овој зафат чини околу 20.000 и 25.000 драхми кои се користат во Емиратите, што е околу 4.000 и 5.000 евра, но тоа не е во цената за деталите кои се на овој автомобил како Масератиевиот тризабец, букви на задниот дел и останатото…

 

Напиши коментар