← НАЗАД НА БОЗА

И добрата кола не му помогна да го заврши кругот!

И добрата кола не му помогна да го заврши кругот!
2910 Читања

Пред некое време имавме објавено видео во кое егото го доведе човекот до судир со банкината. Глупоста и потребата да се докаже дека е мачо мен, може некогаш да го доведе до трагедија!

Настојувајќи да биде побрз од послабиот Ford Focus RS, возачот на Porsche 911 GT3 неколку пати претера, првиот пат едвај се извлече, а потоа заврши во заштитната ограда. Како што дознавме, освен штетата на автомобилот, мораше да ја покрие и штетата на оградата.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk