← НАЗАД НА БОЗА

Сораја – луксузна суперјахта!

Сораја – луксузна суперјахта!
2999 Читања

Сораја е луксузна супер јахта дело на брендот Denison Yacht Sales, со докжина 46,5 метри, со екстериер и ентериер кои се право ремек дело на Алеша Братин.

Ова е неверојатно луксузна и незамисливо добро направена суперјахта, која е модерна, спортска и елегантна. Таа има напреден систем на навигација како и моќни мотори кои ќе може да крстарат со 11 чворови, додека максималната брзина е 15.6 чвора.

 

Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE Exif_JPEG_PICTURE

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk