← НАЗАД НА БОЗА

Ферари 458 – Во златно издание (Видео)

Ферари 458 – Во златно издание (Видео)
3433 Читања

Ју Тјуб корисникот Shmee 150 често не изненадува со одлични снимки, особено од обласата на Велика Британија.

Денеска ни го носи Ферари 458, кој во целот е покриен со златна хром боја, со интересна табличка…

Дури ни тркалата не се заборавени, иако имаат помал сјај, исто така и огледалата и другите мали детали, а да се потруделе малку повеќе, не се сомневаме дека не би направиле нешто и со прозорците.

Ние нема повеќе да го коментираме изгледот и стилот на овој автомобил, тоа ви го оставаме вам, а вие во коментарите кажете ни што мислите за оваа верзија на Ферари 458.

FERRARI 458 - U ZLATNOM IZDANJU

FERRARI 458 - U ZLATNOM IZDANJU

FERRARI 458 - U ZLATNOM IZDANJU

FERRARI 458 - U ZLATNOM IZDANJU

FERRARI 458 - U ZLATNOM IZDANJU

FERRARI 458 - U ZLATNOM IZDANJU

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk