Категорија

Керозин

Категорија

Секој што сака да црта автомобили и е на возраст под 16 години има можност да се приклучи на конкурсот за дизајн, започнат од Ролс Ројс. Победникот ќе го однесе на училиште личен возач во супер луксузниот Фантом. За да ги забавуваат, за време на корона, младите потенцијални дизајнери на…

Поршето 911 покажа неверојатна флексибилност кон модата на повеќе од пет изминати децении. Неговиот изглед, неговата динамика и нејзината…