Керозин

Volkswagen со виртуелен моторен саем за прв пат

По откажувањето на овогодинешниот меѓународен саем во Женева, штандот за шоу на брендот VW сега може да се посети преку Интернет. Почнувајќи од денес, посетителите можат да ги доживеат сите нови модели на марката во текот на две недели деноноќно од сопствените домови на https://www.volkswagen.de/de/Specials/geneva-2020.html. Турнејата 360 ° нуди интерактивно дигитално искуство што им овозможува на посетителите да навлезат во шоуто. Тие можат да шетаат низ штандот, да гледаат возила од сите страни и исто така да ги менуваат боите и конфигурациите на бандажот со тркала користејќи едноставни функции.

Корисниците учествуваат во тура со водич низ штандот, но можат да ја контролираат нивната посета поединечно. Со кликнување на интегрирани дополнителни функции и интерактивни експонати кои овозможуваат возилата да бидат прикажани со различни бои или на бандажи за тркала, корисниците се охрабруваат да комуницираат со презентацијата. На крајот, корисниците се водат на страната за регистрација каде можат да создадат VW лична карта за да добијат персонализирани понуди во иднина.

Виртуелниот моторен саем може да се посети преку Интернет бесплатно. Веб-страницата е достапна на германски и англиски јазик до 17 април 2020 година.

Напиши коментар