Керозин

Десетте најдобри мотори

Во текот на изминатите четири децении, Циклус Светот ги почести десетте најдобри мотори секоја година. Како што времето се менува, така и нашите категории. Се обидовме да останеме во чекор и пробавме со десетте најдобри точно да одразиме што се случува на пазарот за мотори.

Напиши коментар