Керозин

Се враќа неверојатниот Форд Бронко

Во 1966 година, Форд го претстави својот оригинален теренец и им остави трага на теренците, кои ќе ги следат генерации и генерации на Американци. И сега, Бронко се враќа, врзан со возбудлива моќ и способност да вози каде било, уникатно опремен да носи вистински трагачи на авантуристи длабоко во дивината и неоткриените места.

Напиши коментар